top of page

Hvem er
MAGMA?

1.jpg

OM OS

MAGMA er et teaterkollektiv for unge scenekunstnere. MAGMA opstod i efteråret 2019, med ønsket om at skabe en teaterforestilling. Et hold blev samlet, en forestilling kom på benene, og MAGMA var født. Siden da, er 4 forestillinger, samt en række kunst-kortfilm, blevet skabt. Vi har rykket rundt i formatet og vi har bydt nye scenekunstnere velkommen.

Mest af alt er MAGMA en chance for at opleve og skabe ungt teater. Fremfor at have et fast kunstnerisk udtryk, går vi ind for at skabe et åbent og eksperimenterende arbejdsrum. Vi tror på hinandens potentiale og inviterer nye scenekunstnere ind med åbne arme. Sådan forsøger vi at bruge teatret som en undersøgelse og refleksion af verden udenfor. Et af vores vigtigste principper er, at alle har mulighed for at prøve nye inspirationer, fag og ideer af. Vi ønsker at skabe et fællesskab og en dialog omkring teater, som både berører publikum såvel som scenekunstnere.

MAGMA'erne

Nuværende medlemmer af MAGMA

b.PNG
BRYCE KARNIKAR
kat.PNG
KATINKA HURVIG MØLLER
k.PNG
KRISTINA FREESE
PR
Instruktion/Dramatik
Scenografi
s.PNG
STINE STUB NIELSEN
i.PNG
IBEN DAMKJÆR
f.PNG
FREJA ROSENLUND NIELSEN
Skuespil/Rekvisitter
Skuespil
Skuespil
Foto: Bruno Gaston Cataldi

MAGMAs venner

MAGMA samarbejder altid med en masse dygtige mennesker med baggrund i teater, såvel som kommunikation, film, visuelt design mm. Her ser du MAGMAs venner - vores tidligere og nuværende samarbejdspartnere.

bottom of page